ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ефективність виконання заходів з мобілізації: тема кущових нарад в Томашпільській та Крижопільській громадах

Дата: 16.08.2023 15:36
Кількість переглядів: 231

Сьогодні, 16 серпня відповідно до попередньо затверджено графіка відбулись кущові наради в Томашпільській та Крижопільській громадах, на яких опрацьовувалось питання виконання заходів з мобілізації на території Томашпільської, Вапнярської Крижопільської та Городківської громад.

В нараді взяли участь начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, його заступники Михайло Мурга, Володимир Скалій, Сергій Чепернатий, тво начальника Тульчинського РТЦК та СП Ігор Ярмоленко, начальник Тульчинського районного відділу СБУ Ігор Кривонос, офіцер відділення військового обліку і бронювання сержантів та солдат запасу  Тульчинського РТЦК та СП Вадим Пилявець, начальники відділень № 1 та № 2 Тульчинського РТЦК та СП, начальники відділень поліції № 1 та № 2  Тульчинського  РВП  ГУНП у Вінницькій області, голови відповідних громад, керівники підприємств, установ та організацій, старости старостинських округів громад.

Перед присутніми учасниками зібрання виступив очільник району Олександр Гаврилюк, який довів завдання, які обумовлені начальником обласної військової адміністрації Сергієм Борзовим.

«Аналітика, аналіз статистичних даних, якісних показників з реалізації основних завдань та заходів під час воєнного стану органів державної влади, силових структур району спільно з органами місцевого самоврядування вимагає сьогодні підсилення й активізації роботи з метою виконання поставлених завдань вищим керівництвом. Наголошую - це прямий обов'язок усіх присутніх, хто причетний до 

органів влади!'', - підкреслив Олександр Гаврилюк.

Аналіз стану реалізації мобілізаційних заходів по Томашпільській та Вапнярській територіальним громадам доповів Олег Кучерук начальник першого відділу Тульчинського ТРЦК та СП, а по Крижопільській  та Городківській територіальним громадам Володимир Мороз начальник другого відділення Тульчинського ТРЦК та СП.

Про стан оперативно-пошукової роботи щодо розшуку осіб, які ухиляються від виконання військового обов’язку за поданнями РТЦК та СП у Томашпільській, Вапнярській громадах розповів начальник Томашпільського відділення РВП  ГУНП у Вінницькій області Віктор Пірус, а в Крижопільській та Городківській  громадах -  начальник відділення поліції № 1  Тульчинського  РВП  ГУНП у Вінницькій області Сергій Токан.

Вадим Пилявець офіцер відділення військового обліку і бронювання сержантів та солдат запасу  Тульчинського РТЦК та СП доповів про відповідальність посадових осіб та цивільних громадян щодо порушення чинного законодавства в питаннях мобілізації.

Підводячи підсумки порядку денного кожної із кущових нарад було прийняті відповідні протокольні рішення з термінами їх виконання відповідальними посадовими особами.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь