ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині розпочала роботу Перша національна конференція-виставка «Хлібна індустрія»

Дата: 17.08.2023 14:09
Кількість переглядів: 124

17 серпня на Вінниччині розпочала роботу Перша національна конференція-виставка «Хлібна індустрія».Фото без опису

Його організаторами є Всеукраїнська асоціація пекарів (ВАП) у партнерстві зі Спілкою «Борошномели України» та Agro Marketing Agency.

Протягом двох днів представники бізнесу, профільних експертних кіл, провідні експерти Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, ДПСС та ДПС будуть говорити про військову економіку України та аграрний ринок.

Тут зібралась велика кількість сильних, потужних, успішних бізнесменів, тож спілкування буде інформативним і корисним.

Зокрема, в рамках заходу планується виставка інгредієнтів, лабораторного обладнання, устаткування для виробництва продукції та її пакування, послуг тощо.

Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов разом із Першим заступником Міністра аграрної політики та продовольства України Тарасом Висоцьким, заступником Міністра економіки України Надією Бігун та онлайн з головою Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетманцевим обговорили наслідки та перспективи для економіки України через 1,5 роки війни.

Звертаючись до присутніх, очільник області поділився поточними результатами жнивної кампанії Вінниччини 2023 року.

«Намолочено уже понад два мільйони тонн зерна. Його обсяги повністю забезпечують потребу населення області у крупах, борошні та хлібобулочних виробах. Крім цього, сформований експортний потенціал регіону», - підкреслив Сергій Борзов.

Крім цього, керівник Вінниччини акцентував увагу на потребі будівництва переробних підприємств. Шукати інвестиції і створювати нові виробництва. Це додаткові робочі місця, збільшення податкових надходжень до бюджетів різних рівнів та забезпечення сталості роботи економіки країни.

Також Сергій Борзов додав, що в області протягом останніх років розширюється асортимент продукції постійного попиту.

«Зараз тут працюють п’ять великих та майже 50 дрібних виробників борошна та різних видів круп. Хлібопекарською справою займаються чотири великих та більше 60 малих виробників. Задоволення потреб споживача - пріоритет для працівників галузі!» – наголосив очільник області.

Начальник ОВА побажав учасникам зустрічі відкрити нові перспективи та можливості задля розвитку економіки України.

Довідково. Захід проходить за підтримки: Міністерства економіки України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Вінницької обласної військової адміністрації, Торгово-Промислової Палати України, об’єднання «Укрхарчопром» та асоціації «Укрхлібпром».

Працюємо для Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь