ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На базі Тульчинської громади відбулась кущова нарада за участі старостів  старостинських округів Тульчинської, Брацлавської та Шпиківської громад

Дата: 18.08.2023 14:27
Кількість переглядів: 121

В Тульчинському районі тривають кущові наради щодо виконання заходів з мобілізації. Сьогодні, 18 серпня 2023 року,  під головуванням начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, в актовому залі міської ради спілкувались з даного питання із старостами старостинських округів Тульчинської, Брацлавської та Шпиківської громад, керівниками підприємств, які розміщені в даних громадах. В нараді також взяли участь тво начальника Тульчинського РТЦК та СП Ігор Ярмоленко, заступник начальника Тульчинського  РВП  ГУНП у Вінницькій області Андрій Лелека, начальник Тульчинського районного відділу СБУ Ігор Кривонос, офіцер відділення військового обліку і бронювання сержантів та солдат запасу  Тульчинського РТЦК та СП Вадим Пилявець, голови Тульчинської,  Брацлавської та Шпиківської громад.

Розпочав нараду очільник району, який повідомив присутніх, що це вже третя  тематична нарада. Сьогодні комісія ще буде працювати в Піщанській та Студенянській громадах.

В своєму виступі Олександр Гаврилюк наголосив на неприпустимості зриву мобілізаційної кампанії.

Ігор Ярмоленко доповів про стан справ з мобілізації в розріз громад. Заступник начальника РТЦК та СП відзначив старостинські округи, які відзначив як найкращі, окремо зупинився на населених пунктах у яких незадовільний показник.

Вадим Пилявець офіцер відділення військового обліку і бронювання сержантів та солдат запасу  Тульчинського РТЦК та СП доповів про відповідальність посадових осіб та цивільних громадян щодо порушення чинного законодавства в питаннях мобілізації.

Про стан оперативно-пошукової роботи щодо розшуку осіб, які ухиляються від виконання військового обов’язку за поданнями РТЦК та СП розповів заступник начальника Тульчинського РВП  ГУНП у Вінницькій області Андрій Лелека.

Підвів підсумки начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, подякував всім за роботу та висловив сподівання на взаєморозуміння і співпрацю задля омріяної для всіх Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь