ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась виїзна кущова нарада з питань мобілізації, військового обліку за участі представників Піщанської та Студенянської рад

Дата: 19.08.2023 09:25
Кількість переглядів: 441

Завершальне коло кущових нарад відбулось 18 серпня 2023 року в Піщанській громаді на якій розглядалось питання забезпечення мобілізаційних завдань, які доведені до виконання Тульчинському районі обласним керівництвом. В актовому залі зібрались керівники підприємств, установ та організацій, старости старостинських округів Піщанської та Студенянської громад. Відкрив та вів засідання начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

В роботі також взяли участь: тво начальника Тульчинського РТЦК та СП Ігор Ярмоленко, начальник третього відділення Тульчинського ТРЦК та СП Сергій Шевчук, начальник Тульчинського РВ СБУ Ігор Кривонос, начальник відділення поліції № 3  Тульчинського  РВП  ГУНП у Вінницькій області Сергій Фомик, лейтенант, офіцер відділення військового обліку і бронювання сержантів та солдат запасу  Тульчинського РТЦК та СП Вадим Пилявець, голови Піщанської селищної та Студенянської сільської рад Олександр Крижанівський та Олексій Кирнасівський відповідно.

Звертаючись до присутніх, тво начальника Тульчинського РТЦК та СП Ігор Ярмоленко зосередив увагу присутніх на тому, що виконати поставлені завдання можна лишень тоді, коли  відпрацьовано належним чином система оповіщення. «Покривання ухилянтів від мобілізації призведе до різкої позиції влади та жорстких наслідків», - зазначив посадовець.

Про аналіз стану реалізації мобілізаційних заходів по Піщанській  та Студенянській територіальним громадам доповів начальник третього відділення Тульчинського ТРЦК та СП Сергій Шевчук, а про стан оперативно-пошукової роботи, щодо розшуку осіб які ухиляються від виконання військового обов’язку за поданнями РТЦК та СП інформував начальник відділення поліції № 3  Тульчинського  РВП  ГУНП у Вінницькій області Сергій Фомик.

Про відповідальність посадових осіб та цивільних громадян щодо порушення чинного законодавства в питаннях мобілізації розповів офіцер відділення військового обліку і бронювання сержантів та солдат запасу  Тульчинського РТЦК та СП Вадим Пилявець. Який проконсультував старостів по окремих проблемних питаннях.

Підвів підсумки даної кущової наради начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк. Закликав старостів старостинських округів спрацювати  разом з працівниками РТЦК та СП. «Краще виявити ухилянтів від мобілізації, ніж забрати фахівця з підприємства», - сказав очільник району.

Під час відвертого діалогу, усіма сторонами кущової наради,  було домовлено про вдосконалення алгоритму співпраці з питань оповіщення, військового обліку  та бронювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь