ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Синій, як море, як день, золотий – З неба і сонця наш прапор ясний…

Дата: 23.08.2023 10:46
Кількість переглядів: 107

Сьогодні, 23 серпня, український народ  відзначає День Державного прапора України. В цей день у кожному куточку нашої Батьківщини до неба піднімається наш славетний стяг.

День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу й з півночі до півдня України.

Державний Прапор уособлює всі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє. Він – незмінний символ нашої вільної демократичної та незалежної держави.

Національний прапор – це символ, який веде наших воїнів вперед до перемоги.

Відтак, Церемонія підняття Державного прапора відбулась в кожній територіальній громаді Тульчинського району під спільне виконання Гімну України. Під час цієї урочистої події були присутні керівництво району, працівники районної військової адміністрації, органів місцевого самоврядування, громадськість, військовослужбовці, працівники, установ, організацій, мешканці міста, селищ, сіл району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь