ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

397 школярів Тульчинщини отримали рюкзаки від «UNICEF»

Дата: 23.08.2023 14:58
Кількість переглядів: 170

Протягом цього робочого тижня в громадах Тульчинського району за дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова та сприяння від «UNICEF» 397 школярам Тульчинщини  буде роздано  рюкзаки для навчального процесу.

Наплічники  отримають дітки певних категорій, а саме: 5-8 класів - діти один з батьків, яких загинув чи зник безвісти під час російсько-української війни; 5 класів - діти з числа внутрішньо-переміщених осіб та діти з багатодітних родин.

Кожен рюкзак містить набір необхідного шкільного приладдя: щоденник, зошити, фарби, пластилін, ручки, фломастери, ножиці, клей, олівці, тощо.

Станом на 23 серпня 2023 року даною ініціативою вже охоплено Брацлавську, Шпиківську, Вапнярську, Городківську та Крижопільську громади.

154 школяра вже отримали з рук начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка та його заступника Сергія Чепернатого рюкзаки з шкільним приладдям.

Вручаючи наплічники, очільник району привітав учнів з прийдешнім новим навчальним роком, побажав успіхів у навчанні під мирним небом України.

Посадовці запевнили, що безпечне освітнє середовище створено у більшості освітніх закладах району. Наразі у розпалі комісійні об'їзди з метою удосконалення кожного укриття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь