ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась 36 сесія Піщанської селищної ради

Дата: 25.08.2023 14:13
Кількість переглядів: 76

За дорученням начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, заступник начальника РВА Володимир Скалій взяв участь у роботі чергової тридцять шостої сесія Піщанської селищної ради.

Депутатами опрацьовано питання:

- Про внесення змін до рішення 9 сесії Піщанської селищної ради 8 скликання від 28.05.2021 року №148 «Про Комплексну програму захисту населення і території Піщанської селищної ради у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2021-2025 роки».

- Про внесення змін до рішення  28 сесії  Піщанської  селищної ради 8 скликання від 23.12.2022 року №1361 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік» (зі  змінами).

- Про перерахування залишків коштів з рахунків спеціального фонду місцевого бюджету в дохід загального фонду місцевого бюджету.

-  Про повернення основних засобів  з відділу комунальної  власності, містобудування та архітектури житлово-комунального господарства та благоустрою Піщанської селищної ради до Піщанської селищної  ради.

- Про передачу автомобіля САЗ 3507 номерний знак 03274 ВІ  Чорноминської загальноосвітньої школи I-III  ступенів у власність Піщанської селищної ради.

- Про погодження наміру передачі в оренду майна комунальної власності.

- Про продовження строку дії контракту з головним лікарем Комунального некомерційного підприємства «Піщанська районна лікарня» Піщанської селищної ради.

- Про передачу основних засобів з комунальних закладів «Чорноминський ліцей», «Піщанський ліцей №1», «Рудницький ліцей» Піщанської селищної ради у власність Піщанської селищної ради.

- Про звільнення з посади діючого керівника комунального закладу «Заклад дошкільної освіти  «Малятко» (дитячий садок) с. Миролюбівка  Піщанської селищної  ради» та обрання нового .
- Про передачу комунального майна Піщанської селищної ради в господарське відання Комунального підприємства «Піщанка-водоканал».

-  Про затвердження звіту про  виконання фінансового плану за  І півріччя 2023 року Комунального підприємства «Піщанка-водоканал».

15. Про затвердження Плану зонування територій, Звіту про стратегічну екологічну (охорона навколишнього природного середовища) та Генерального плану смт Рудниця Піщанської селищної територіальної громади Тульчинського району Вінницької області.

- Про припинення права оренди водного об’єкта та земельної ділянки під водним об’єктом та розірвання договору оренди водного об’єкта та земельної ділянки під водним об’єктом.

- Про припинення права користування земельними ділянками.

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

- Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

- Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, площею 0,0200 га, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій на території Піщанської селищної ради Тульчинського району Вінницької області (за межами с. Чорномин).

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (пай) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

- Про  надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

- Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

- Про внесення змін до рішення 34 сесії 8 скликання Піщанської селищної ради від 30.06.2023 року №1572 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Слободянюк Людмилі Сергіївні».

-. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду (невитребувані паї).

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо становлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу в оренду  (польові дороги).

- Про надання дозволу на викуп земельної ділянки.

Також депутати заслухали звіт поліцейських офіцерів Піщанської громади про виконану роботу за 6 місяців 2023 року та оперативний стан на території Піщанської територіальної громади.

По кожному питанню порядку денного прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь