ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Крижопільській громаді відбулась чергова 37 сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 25.08.2023 14:41
Кількість переглядів: 203

Сьогодні, 25 серпня 2023 року в Крижопільській громаді відбулась чергова 37 сесія селищної ради 8 скликання, в роботі якої взяв участь начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

Перед початком засідання, присутні виконали Гімн України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх українців, які віддали життя з Батьківщину.

На розгляд сесії вносився ряд питання, серед яких:

- Про визнання повноважень депутата Крижопільської селищної ради 8 скликання Подолян О.С.

- Про зміни в складі постійних комісій селищної ради.

- Про внесення змін до рішення 2 сесії селищної ради 8 скликання від 11.12.2020 року №18 «Про утворення виконавчого комітету селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

- Про внесення змін до рішення 18 сесії селищної ради 8 скликання від 28 січня 2022 року №731 «Про Програму підготовки територіальної оборони та підготовки населення Крижопільської територіальної громади до участі в русі національного спротиву на 2022-2025 роки».

- Про Програму відшкодування різниці в тарифах комунальному підприємству «Крижопільводоканал» на житлово-комунальні послуги для населення на 2023 рік у новій редакції.

- Про внесення змін до рішення 32 сесії селищної ради  8 скликання від 28 квітня 2023 року №1136 «Про Програму встановлення  та обслуговування системи відеоспостереження на території закладів освіти Крижопільської селищної ради на 2023-2025 роки».

- Про внесення змін до рішення 28 сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2022 року №987 « Про нову редакцію Програми ремонту  та утримання  автомобільних  доріг загального користування державного, місцевого значення і доріг комунальної  форми власності  Крижопільської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням 12 сесії селищної ради 8 скликання від 30.07.2021 року №422.

- Про Положення про порядок оплати та надання пільг за навчання  в комунальній установі  «Крижопільська школа мистецтв» та погодження

щомісячної плати на 2023 – 2024 навчальний рік.

- Про затвердження звіту про виконання  бюджету Крижопільської селищної  територіальної громади за I півріччя 2023 року.

- Про внесення змін до рішення 28 сесії  селищної ради  8 скликання від 23 грудня  2022 року № 999 «Про бюджет Крижопільської селищної

територіальної громади на 2023 рік».

- Про Положення про фонд  охорони навколишнього природного

середовища Крижопільської селищної  територіальної громади.

- Про внесення змін до рішення 35 сесії селищної ради 8 скликання від 28.07.2023 року № 1370 «Про ліквідацію філії  ліцею № 1 смт Крижопіль

Крижопільської селищної ради».

- Про внесення змін до рішення 35 сесії селищної ради 8 скликання від 28.07.2023 року № 1371 «Про ліквідацію філій ліцею № 2 смт Крижопіль

Крижопільської селищної ради».

- Про внесення змін до рішення 35 сесії селищної ради 8 скликання від 28.07.2023 року №1372 «Про ліквідацію філій ліцею №3 с.Жабокрич Крижопільської селищної ради».

- Про фінансову автономію ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЗІРОЧКА» С.СОКОЛІВКА, внесення змін до статуту закладу та затвердження його в новій редакції.

- Про внесення змін до рішення 28 сесії селищної ради 8 скликання від         23 грудня 2022 року №1006 «Про  затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «КРИЖОПІЛЬСКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» у новій редакції та штатного розпису».

- Про внесення змін до «Положення про відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради», затвердженого рішенням 34 сесії селищної ради 8 скликання від 30 червня 2023 року №1323 та затвердження його в новій редакції.

- Про внесення змін до рішення 5 сесії селищної ради 8 скликання від 05 березня 2021 року № 211 «Про закріплення майна за комунальними установами на праві оперативного управління».

- Про внесення змін до рішення 35 сесії селищної ради 8 скликання від 28 липня 2023 року № 1377 «Про передачу майна з балансу КНП

«Крижопільський МЦПМСД» на  баланс КНП «Крижопільська ОЛІЛ».

-  Про передачу ноутбуків на баланс ліцею № 1 смт Крижопіль, ліцею № 2 смт Крижопіль, ліцею № 3 с. Жабокрич Крижопільської селищної ради.

- Про передачу майна з балансу відділу освіти,   молоді та спорту  Крижопільської селищної ради на баланс  ліцею №1 смт Крижопіль Крижопільської селищної ради.

- Про передачу майна з балансу відділу освіти, молоді та спорту  Крижопільської селищної ради на баланс ліцею №2 смт Крижопіль Крижопільської селищної ради.

- Про передачу майна з балансу відділу освіти,   молоді та спорту  Крижопільської селищної ради на баланс комунальної установи «Крижопільська дитячо-юнацька спортивна школа».

- Про передачу майна з балансу відділу освіти,  молоді та спорту  Крижопільської селищної ради на баланс комунальної установи «Крижопільський центр професійного розвитку педагогічних працівників».

- Про передачу майна з оперативного управління відділу освіти, молоді та спорту  Крижопільської селищної ради в оперативне управління комунального закладу «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради».

- Про передачу майна  з оперативного управління відділу освіти,  молоді та спорту  Крижопільської селищної ради в оперативне управління  комунальної установи «Центр надання  соціальних послуг Крижопільської селищної ради».

- Про зняття з контролю рішень селищної ради.

- Про нову редакцію  Програми здійснення землеустрою на території Крижопільської селищної територіальної громади на 2021-2026 роки, затвердженої рішенням 14 сесії селищної ради 8 скликання від 30 вересня 2021 року №534.

Опрацьовано ряд земельних питань: затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки  та передачу в оренду земельної ділянки, затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), та безоплатну передачу,  затвердження проєкту землеустрою та передачу в оренду, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі, укладання додаткових угод до договорів оренди землі, надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку, проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності, розташованих на території  Крижопільської селищної територіальної громади, про передачу майна в оперативне управління.

Під час обговорень, по кожному питанню, депутатами прийнятті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь