ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Родинам загиблих військовослужбовців з Піщанської громади вручили ордена «За мужність» ІІІ ступеня та медаль  «За військову службу Україні» – посмертно

Дата: 29.08.2023 16:44
Кількість переглядів: 150

Сьогодні, під час відкриття Алеї Слави в Піщанській громаді в День пам’яті захисників України, які полягли у російсько-українській війні, родинам загиблих військовослужбовців від імені Президента України Володимира Зеленського було вручено державні нагороди.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України від 02 березня 2023 року № 122/2023 старшого сержанта, Предоляка Ігоря Миколайовича  нагороджено орденом «За мужність»  ІІІ ступеня (посмертно).

Державну нагороду отримала дружина Оксана Юріївна та діти Інна, Уляна та Ярослав.

Предоляк Ігор Миколайович, житель с. Дмитрашківка Піщанської громади, загинув 31 серпня 2022 року, захищаючи Батьківщину від російського окупанта.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України від 13 квітня 2023 року № 117/2023 старшого солдата, Вольського Миколу Миколайовича  нагороджено орденом «За мужність»  ІІІ ступеня (посмертно).

Державну нагороду отримала мати Валентина Миколаївна.

Вольський Микола Миколайович, житель смт.Піщанка, загинув в бою за Україну с.Шевченкове Волноваського району  Донецької  області. 

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку відповідно до Указу Президента України від 19 травня 2022 року № 349/2022 старшого солдата Хибовського Ярослава Юрійовича нагороджено медаллю «За військову службу Україні».

Медаль вручили матері загиблого військовослужбовця Тетяні Володимирівні.

Хибовський Ярослав  Юрійович, житель селища Миколаївка, загинув 5 грудня 2022 року під час штурмових дій біля населеного пункту Нетайлове Донецької області.

 

Сумуємо!

Пам’ятаємо!

Вічна Слава Героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь