ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майже 900 юнаків та дівчат стали студентами Вінницького національного медичного університету імені Миколи Пирогова

Дата: 30.08.2023 15:20
Кількість переглядів: 81

Новий етап свого життя розпочали майже 900 юнаків та дівчат. Вони стали студентами Вінницького національного медичного університету імені Миколи Пирогова.Фото без опису

Привітали молодь Начальник ОВА Сергій Борзов та голова обласної Ради Вячеслав Соколовий.

«Посвята – це важлива подія у житті кожного. Студентські роки – найкращі, але війна накладає свій відбиток. Пишаюся нашою молоддю. Вони обрали нелегку професію, адже люди щодня потребуватимуть їхньої допомоги. – зазначив Сергій Борзов. – Впевнений, що кожен і кожна стануть професіоналами своєї справи. Це майбутні терапевти, кардіологи, хірурги, стоматологи, фармацевти, лікарі-педіатри та медичні психологи. Вони будуть тією опорою та підтримкою, якої так потребують наші військові і цивільні».

Він також додав, що Вінницький національний медичний університет імені Миколи Пирогова підготував багато достойних фахівців. Зараз він посідає друге місце в Україні за кількістю студентів. Це найкращий результат закладу за останні п’ять років.

Крім цього, тут навчатимуть за новими спеціальностями – вперше відбудеться набір за напрямками «фізична реабілітація» та «фізична терапія».

«Хоч попереду ще чимало викликів, які будуть і після війни, але я впевнений, що молодість помножена на професійність допоможуть здолати усі труднощі», - підкреслив Сергій Борзов, звертаючись до присутніх.

У свою чергу, Вячеслав Соколовий зауважив, що професія медика – надзвичайно важлива.

«Хтось із вас продовжить сімейні лікарські традиції, а хтось їх започаткує. Але найголовніше, що ви, розуміючи велику відповідальність та потребу людства в допомозі медиків, наважилися на цей крок. Бажаю, щоб подальші ваші кроки університетськими коридорами і в практичному житті були завжди вдалими. Щоб після навчання ви стали висококваліфікованими фахівцями і великими людьми з великим серцем. Допомагати людям - це достойно і благородно. Хай все вам вдасться!» - зазначив Вячеслав Соколовий.

Під час заходу керівники регіону вручили Почесні грамоти обласної військової адміністрації та обласної Ради колективу медуніверситету.

На завершення Сергій Борзов побажав студентам впевненості у своїх силах, а також порадив дослухатися до наставників, які неодмінно допоможуть.

«Бажаю успіхів, здійснення усіх задумів та нашої Перемоги!», - зауважив очільник області.

Відео посвяти можна переглянути за посиланням: http://surl.li/kprnu



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь