ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття меморіальної дошки Володимиру Олійнику

Дата: 01.09.2023 14:14
Кількість переглядів: 124

Сьогодні, в День знань в дворі навчального закладу с.Холодівка Тульчинської громади зібрались учні гімназії, батьки, вчителі, односельчани. Для дітей звучав перший дзвоник та розпочався навчальний процес.

На лінійці згадували тих, завдяки кому сьогодні є можливість відвідувати навчальний заклад - це наші мужні та хоробрі військовослужбовці Збройних сил України, які ціною власного життя наближають омріяну Перемогу.  

В рядах легіону героїв, які полягли за Батьківщину холодівчанин, старший сержант Олійник Володимир Михайлович, який загинув 22 березня 2023 року поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області.

В цей день, на честь односельця Володимира Олійника, на фасаді Холодівської гімназії Тульчинської міської ради Вінницької області, урочисто відкрито меморіальну дошку.

Право відкрити пам’ятний знак на стіні гімназії надано батькам загиблого Героя – матері Любов Юхимівні та батьку Михайлу Анатолійовичу.

Присутні хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять Володимира Михайловича та усіх захисників, які загинули в російсько-українській війні.

Меморіальна дошка стане постійним нагадуванням про велич вчинку Володимира Михайловича та про те, що жертва кожного воїна ніколи не буде забута. Вона є символом вдячності і поваги до всіх, хто віддає своє життя заради миру та безпеки нашої країни. Відтепер пам’ятний знак буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь