ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У цьому університеті навчать як стояти на варті порядку, добра, дисципліни і закону, - Сергій Борзов привітав першокурсників ХНУВС із Днем знань

Дата: 01.09.2023 14:15
Кількість переглядів: 114

Сьогодні Начальник ОВА Сергій Борзов привітав першокурсників Харківського національного університету внутрішніх справ із Днем знань.

Очільник області подякував юнакам і дівчатам за те, що вони обрали цей шлях.

«Він непростий, але саме в цьому університеті навчать як стояти на варті порядку, добра, дисципліни і закону. – зауважив Сергій Борзов. - Професія поліцейського дуже важлива і відповідальна. Люди щодня потребують допомоги і захисту. Зараз дуже багато поліцейських у складі Сил оборони захищають Україну. Бажаю, щоб за період навчання в університеті кожен знайшов справжніх друзів, побратимів на все життя. Не бійтеся, у вас все вийде. Нехай збудуться всі ваші мрії. А особливо одна із них, найголовніша, - наша Перемога!»

Під час заходу керівник регіону разом з начальником ГУНП у Вінницькій області Іваном Іщенком передали символічну залікову книжку першокурсникам.

У свою чергу, Іван Іщенко побажав курсантам невичерпної енергії до навчання та багато нових звершень.

Звертаючись до студентів, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко підкреслив: «Цей навчальний рік має специфіку – вас навчать всьому, що може знадобитися у боротьбі з ворогом. Викладачі, які зайдуть у ваші навчальні аудиторії, мають переконання і впевненість у нашій перемозі в цій непростій війні. Ми точно вас навчимо і відтренуємо, щоб ви були професійними».

Також він подякував керівництву держави, Міністерству внутрішніх справ України та керівництву Вінниччини за підтримку та допомогу.  

Цьогоріч до закладу вступили більше юнаків, але є й дівчата, які демонструють гарні результати.

Молодь виявила велику зацікавленість до спеціальностей «Кібербезпека» і «Право».

В умовах війни поліцейські не лише захищають, а й виконують гуманітарну місію. Зокрема, вони евакуйовують жителів, забезпечують людей ліками та продуктами харчування, допомагають зі зв’язком на деокупованих територіях.  

Впевнені, що юнаки та дівчата, котрі обрали цю професію, стануть відповідальними та чесними поліцейськими, якими пишатиметься наша держава.

Час складний, але ми сильні.

Переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь