ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нехай цей навчальний рік буде для всіх нас мирним і Переможним, - Олександр Гаврилюк привітав учнів Городківського ліцею № 2 із Днем знань

Дата: 01.09.2023 16:09
Кількість переглядів: 101

Непомітно збігло літо, а з ним і шкільні канікули. На календарі – 1 вересня, яке знаменує собою початок нового навчального року для учнів, учителів, батьків, а ще це День знань в Україні, день, який відзначає кожен, адже ми родом з дитинства і перші кроки в світ пізнання починали зі школи.

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк привітав учнів Городківського ліцею № 2 з початком нового навчального року.

Звертаючись до учнів закладу, очільник району побажав, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження, творче натхнення, радість успіхів і звершень у навчальному процесі.

 «Сьогодні ви ступили на поріг школи, а значить, починається ваша захоплива дорога у світ знань! Щасливої дороги і міцних знань, дорогі школярі. Зі святом Першого дзвоника! Зичу учням, батькам і вчителям витримки та міцного здоров`я.  Нехай цей навчальний рік буде для всіх нас мирним і Переможним!», - сказав Олександр Гаврилюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь