ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзне засідання оперативного штабу оборони району

Дата: 06.09.2023 15:18
Кількість переглядів: 98

Сьогодні, 6 вересня 2023 року, на базі Вапнярської селищної ради, відбулось розширене засідання оперативного районного  штабу з головами територіальних громад району, в якому взяли участь заступники начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій, Сергій Чепернатий, керівники силового блоку, фахівці з питань цивільного захисту громад. Відкрив та вів засідання очільник району Олександр Гаврилюк.

Присутніми було обговорено зокрема проблемні питання організації заходів з мобілізації людських та транспортних ресурсів в умовах воєнного стану, організації роботи щодо електронного обліку захисних споруд цивільного захисту, підготовки до життєдіяльності в осінньо-зимового періоду, оптимального використання зовнішнього освітлення в умовах скорочення світлового дня та ряд інших нагальних питань забезпечення життєдіяльності громад району.

За результатами засідання оперативного штабу оборони району було прийнято відповідні рішення, які будуть направленні виконавцям відповідно до протокольного доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь