ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Вінницькій області надаватимуть безкоштовні юридичні онлайн-консультації медичним працівникам

Дата: 21.09.2023 11:21
Кількість переглядів: 97

Відділ правового забезпечення Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА спільно із представниками регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області консультуватимуть медичних працівників.

Щоп’ятниці з 12:00 до 14:00 можна буде зателефонувати за номером +380973646558 та отримати фахову первинну консультацію юристів з можливістю відеопідключення.

 «Щодня до юридичного відділу правового забезпечення нашого департаменту телефонують працівники медичних закладів із різними питаннями. Хтось має особисті питання, в когось питання по нарахуваннях заробітної плати чи будь-які інші. Ми побачили необхідність залучити ще фахівців для надання фаховою юридичної допомоги. Домовилися із керівницею регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Мариною Лукіяновою про співпрацю. Сподіваємося, це буде корисний проєкт для медичних працівників», - зазначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.

Усі медичні працівники можуть отримати безоплатну первинну правничу допомогу з будь-яких правових питань. Марина Лукіяновою зазначила, що медичні працівники зараз працюють у посиленому режимі. І не завжди вистачає часу на розв'язання юридичних питань. Допоможуть з цим під час онлайн-консультацій.

«Ми готові надавати консультації, й за потреби навіть забезпечити роботу консультаційних пунктів на базі того чи іншого медичного закладу. Допомога буде направлена на консультацію людей, які перебувають у медичному закладі та персоналу. У нас вже є такий позитивний досвід», - додала директор регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь