ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кращих освітян Вінниччини відзначили з нагоди професійного свята

Дата: 27.09.2023 16:18
Кількість переглядів: 111

Напередодні Дня працівників освіти України велика освітянська родина Вінниччини приймала вітання, квіти та нагороди.Фото без опису

Захід відбувся за участі керівництва обласної військової адміністрації, обласної Ради та обласного комітету Профспілок працівників освіти і науки України.

Хвилиною мовчання  присутні вшанували героїв, які віддали своє життя за мирне майбутнє України.

«Ви пам'ятаєте перші дні війни? Коли розселяли людей по школах, готували їсти в їдальнях?- звернувся до учасників зібрання  Начальник ОВА Сергій Борзов. - Ви продемонстрували, якими ви є сильними і довели, що освіта  наших дітей в надійних руках! Від Ольгополя до Глухівців, незважаючи на відстань десь приблизно 300 км - ви впоралися! Кожна школа і кожен дитячий садок! І за це я вам дуже дякую!».

Очільник області підкреслив, що незважаючи на обмежені фінансові ресурси через повномасштабну війну, держава шукає можливість підтримати освітню галузь.

Майже 31 млн грн  з державного бюджету спрямовано на будівництво та ремонт укриттів у школах області. Майже 51 млн грн - на придбання шкільних автобусів. Нещодавно Уряд відновив субвенцію з державного бюджету на впровадження реформи Нової української школи, яка у 2022 році не надавалась. Спільними зусиллями ми змогли забезпечити очне навчання або навчання у змішаному форматі в 97 % закладах загальної середньої освіти.

Завдяки співпраці Уряду з міжнародними донорами цього року педагоги області отримали 2 564 хромбуки та ноутбуки. 

Наші спільні зусилля дають можливість навчати наших дітей,  готувати молодь до життя, до професії.

Заступник голови Вінницької обласної Ради Ігор Івасюк  у вітальному слові зазначив, що вчитель творить не тільки людину, а й майбутнє країни. Колишні вихованці -  учні та студенти сьогодні боронять державу і завдяки їх мужності  є можливість відзначати професійне свято освітян.

До привітань  долучились: директор Департаменту гуманітарної політики ОВА Володимир  Буняк, очільник Вінницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Пугачов, керівники закладів освіти і культури Вінниччини.

За багаторічну плідну педагогічну діяльність, ефективне використання в роботі новітніх технологій, зміцнення навчально-матеріальної бази закладів освіти та з нагоди професійного свята  були присуджені щорічні премії та вручені Почесні грамоти обласної  військової адміністрації та обласної Ради а також грамоти. подяки і нагрудні знаки від Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА.

Працівники освіти  плекають своєю працею найдорожче нашої країни - майбутнє освічене патріотичне покоління, яке розвиватиме Україну.

Щира вдячність учителям за терпіння, за щоденну нелегку роботу у нових воєнних реаліях та за любов до дітей.
Разом наближаємо нашу  Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь