ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учні Вапнярського ліцею № 2 взяли участь у тренінгу «Ваша відповідальність за ваше ментальне здоров’я»

Дата: 11.10.2023 16:31
Кількість переглядів: 109

З метою сприяння формування у суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, популяризації технік психологічного відновлення турботи про себе та оточуючих на теренах Тульчинського району тривають дні ментального здоров’я.  

Сьогодні в рамках відзначення Всеукраїнського дня психологічного здоров’я, який реалізується в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, на базі Вапнярського ліцею № 2 відбулося заняття з елементами тренінгу на тему: «Ваша відповідальність за ваше ментальне здоров’я».

Захід провели для старшокласників ліцею, до участі в якому долучилися окрім керівника закладу освіти та спеціалістів відділу освіти, заступники начальника Тульчинської районної військової адміністрації Сергій Чепернатий та Михайло Мурга.

Основний посил заходу був спрямований на усвідомлення учасниками своєї життєвої перспективи, життєвих цілей та способів їх досягнення. Школярі разом з гостями формували установку на подолання труднощів, вправлялися у вмінні грамотно формулювати свої цілі, оволодівати інструментом покрокового зняття внутрішніх обмежень. А ще змогли детальніше дізнатися про методи боротьби зі стресом, наслідками відсутності піклування про своє психічне здоров’я та багато іншої корисної та цікавої інформації. Також присутні пройшли тренінгові вправи, завдяки яким змогли дізнатися більше про своє ментальне здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь