ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Томашпільській громаді відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 11.10.2023 17:02
Кількість переглядів: 116

Відповідно до затвердженого графіка виїзних прийомів, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із своїм заступником Володимиром Скалієм, 11 жовтня 2023 року провів виїзний прийом громадян в Томашпільській громаді.

На прийомі було опрацьовано питання з перезаключенням договорів з газопостачання. Олександр Гаврилюк роз’яснив, що з 1 жовтня 2023 року послуги розподілу газу споживачам Вінниччини здійснює новий Оператор ГРМ – Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Дію ліцензії АТ «Вінницягаз» припинено. Також посадовець проінформував, що змінились реквізити оплати послуг розподілу газу. Більш детальну інформацію про дані зміни розміщено на офіційному сайті Тульчинської районної військової адміністрації за посиланням: https://tulchin-rda.gov.ua/news/1697013738/ .

Окремо увагу начальник РВА зосередив на  продовжені заходів з підтримки соціально-вразливих категорій та нагальних питань в громаді.

Окрім звернень, очільником району було обговорено виконання керівництвом громади заходів, які  затверджені Начальником обласної військової адміністрації Сергієм Борзовим в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ініційованої Першою Леді України Оленою Зеленською.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь