ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кадети Тульчинського ліцею з ПВФП спробували кілька  технік з саморегуляції в рамках Всеукраїнського уроку з ментального здоров'я "ТИ ЯК? Повертаємось до школи!"

Дата: 12.10.2023 15:56
Кількість переглядів: 113

У Всесвітній день ментального здоров'я - ще один привід нагадати, як важливо чесно відповісти собі на питання "Ти як?", поставити його друзям, близьким, простягнути руку допомоги. Війна та її наслідки - дуже важкий тягар, який під силу не кожному. Просіть про допомогу. Пропонуйте допомогу. Ми мусимо жити, тож мусимо говорити один з одним. Тульчинські ліцеїсти з ПВФП долучилися до Всеукраїнського уроку з ментального здоров'я "ТИ ЯК? Повертаємось до школи!" та прийняли участь в однойменній акції.

Мета уроку – сприяти підвищенню обізнаності щодо питань ментального здоров’я, показати важливість уміння впоратися зі стресом, емоційними викликами та труднощами. Учні зможуть дізнатися більше про способи збереження психічного здоров’я, навчитися технікам саморегуляції для того, щоб подолати страх чи тривожність, заспокоїтися та підтримати себе під час навчання і в позашкільному житті.

Матеріали уроку розроблені у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров’я при Кабінеті міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, розділом «MEGOGO Освіта» від медіасервісу MEGOGO та за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь