ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я. ТИ ЯК?

Дата: 12.10.2023 16:26
Кількість переглядів: 136

«Ти як?» - саме під такою назвою в Україні діє Всеукраїнська програма ментального здоров’я, ініційована дружиною Президента України Оленою Зеленською. Сьогодні, 12 жовтня 2023 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступник Володимир Скалій взяли участь в інформаційному заході до Всесвітнього Дня Ментального здоров'я #Руханка сили #ТиЯк?, який було проведено в КЗ "Піщанський ліцей №1" Піщанської селищної ради.

Учні   та запрошені гості взяли участь у Великому Всеукраїнському флешмобі, який організований МОН України, дитячою організацією ООН Юнісеф України та громадською організацією "Рух Олександра Педана JuniorS та за сприяння програми ментального здоров'я "Ти Як?" .

World Mental Health Day відзначається щороку та покликаний звернути увагу на проблеми, пов’язані з психічним станом людини, обізнаністю про профілактику ментальних розладів, способи турботи про ментальне здоровʼя та для підтримки людей з подібними захворюваннями.

Ментальне здоров’я – це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя.

Будьмо уважними один до одного та оберігаймо власне ментальне здоров’я!

 

#День_ментального_здоровя

#руханкасили 

#тияк 

@unicef_ukraine

@juniors_in_ua

@mon.ua.official



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь