ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День мужності та безпеки в смт Вапнярка

Дата: 13.10.2023 14:51
Кількість переглядів: 125

12 жовтня 2023 року  за погодженням з Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій  області на місцевому стадіоні смт. Вапнярка за участі учнів ліцею № 1 та ліцею № 2 проведено День мужності та безпеки. Учасників заходу привітали заступник начальника Тульчинської районної військової адміністрації Сергій Чепернатий та Вапнярський селищний голова Олександр Горенюк.

Для присутніх були представлені кілька локацій безпекового  поводження в умовах воєнного стану, зокрема    підрозділи  ДСНС,   поліції  який займається вибуховонебезпечними пристроями. У заході взяла участь  група екстреної медичної допомоги, яка розповіла про технічне оснащення спеціалізованого автомобіля екстреної допомоги. Ювенальна  служба ознайомила присутніх з основним напрямками своєї служби.  Кінологічна  служби  Головного управління вразила присутніх добрим настроєм, гарною поведінкою та бездоганним виконанням команд   вівчарки на  ім’я Дайва.

Організатори заходу домовились про необхідність системності  проведення  просвітницьких заходів з метою забезпечення безпекових функцій громади та її структурних підрозділів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь