ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

"Впевнений, що я на своєму місці", – боєць Об'єднаної штурмової бригади Національної поліції України "ЛЮТЬ" з позивним "Ріддік"

Дата: 13.10.2023 14:51
Кількість переглядів: 192

До Тульчинського відділу поліції завітав колишній поліцейський, який став на захист країни у складі спецпідрозділу "ЛЮТЬ" з позивним "Ріддік". Боєць поділився своїм досвідом служби у ЛЮТі та розповів про особливості діяльності спецпідрозділу.

- Я обрав напрямок службової діяльності – штурмовик. Це люди, які першими заходять на нульові позиції та метр за метром звільняють нашу землю. Зараз я впевнений, що я на своєму місці, і взагалі вважаю, якщо ти дійсно любиш свою країну, ти не повинен вагатись, ти маєш йти і захищати, - розповідає "Ріддік".

Вступити до лав обʼєднаної штурмової бригади «Лють» можна вже сьогодні, адже на Вінниччині триває конкурсний відбір кандидатів.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті https://nabir.np.gov.ua., де також можна отримати всю необхідну інформацію про оголошені вакансії, вимоги до кандидатів та етапи конкурсного відбору.

За роз’ясненнями з питань конкурсного відбору звертайтесь до сектору кадрового забезпечення Тульчинського районного відділу поліції за телефонами: (098)030-22-63, (096)268-16-54.

Перетвори свою Лють на ЗБРОЮ! Приєднуйся до Об'єднаної штурмової бригади «ЛЮТЬ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь