ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Герої не вмирають. Їм жити вічно в наших душах і серцях!

Дата: 18.10.2023 16:18
Кількість переглядів: 158

Сьогодні   з квітами та навколішки жителі міста Тульчина проводжали в останню життєву дорогу військовослужбовця Пугачова Олександра Олександровича, як знову чергова трагічна звістка прийшла з фронту в Тульчинську громаду. 

11 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вербове Запорізької області, в результаті  мінометного обстрілу противником отримав поранення Пацалов Олександр Ігорович, 23 вересня 1996 року народження, житель смт.Кирнасівка Тульчинської громади.

Лікарі боролись за життя нашого воїна, проте, дива не сталося, 17 жовтня 2023 року в Запорізькій обласній клінічній лікарні наш Герой-захисник від отриманих травм помер.

Солдат Пацалов Олександр Ігорович був  кулеметником 2 відділення 1 взводу оперативного призначення 1 роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 5 батальйону оперативного призначення Західного ото Національної гвардії України.

Не вистачає слів, щоб передати глибину смутку і печалі нічим не виправданих смертей українців. Пам'ять про Героя та його подвиг завжди житиме в наших серцях.

У цю важку годину страшної скорботи висловлюємо глибокі слова співчуття та підтримки родині Героя. Нехай милостивий Господь прийме його світлу душу у царстві небеснім...

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь