ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Війна кращих синів забирає...

Дата: 20.10.2023 16:42
Кількість переглядів: 138

Ти далеко. Вже десь в висоті.
Добрим воїном будеш у Бога.
Вічна слава, юначе, тобі!
Жаль, коротка життєва дорога.

Жорстока, несправедлива війна українців з рашистським окупантом принесла нам багато горя.  Ми знову втрачаємо кращих синів України. Щодня здригається наша земля від болю, сліз та втрат. У Небесну вись один за одним летять соколи Тульчинщини. Ворог обриває їх молоде життя.

Піщанська громада понесла втрати. Під час ворожого мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Часів Яр Донецької області загинув Щербатий Віталій Анатолійович, 1999 року народження.

Солдат Щербатий Віталій Анатолійович був стрільцем-снайпером 3 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 8 десантно-штурмової роти 2 аеромобільного батальйону.

Його останній бій відбувся 15 жовтня 2023 року. До останнього подиху наш Герой-захисник був відданий  Військовій присязі на вірність Українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

У небесну височінь полинула душа військовослужбовця, який стояв на варті миру, добра у грудях якого билося велике серце воїна та патріота.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, побратимам, односельчанам, друзям, усім хто зав, любив, поважав Віталія Анатолійовича. Розділяємо гіркоту вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Ми маємо назавжди запам’ятати яку жертву платять наші Захисники, щоб ми мали можливість жити у вільній країні, і розповідати про їх подвиги своїм нащадкам та молитися за тих, хто досі боронить нашу землю.

Вічна пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь