ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась чергова 42 сесія 8 скликання  Городківської сільської ради

Дата: 31.10.2023 19:06
Кількість переглядів: 99

Сьогодні, за дорученням начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, заступник начальника РВА Володимир Скалій взяв участь у черговій 42 сесії 8 скликання Городківської сільської ради.

Засідання було змістовне, депутати опрацювали  більше 60 питань порядку денного, зокрема щодо затвердження звіту про виконання бюджету сільської ради за 9 місяців поточного року, внесення змін до програм благоустрою, ремонту доріг, «Питна вода на 2023-2025рр», надали дозвіл на виготовлення ПКД на будівництво нової свердловини та внесли відповідні зміни до бюджету на поточний рік.

Крім того, було прийнято рішення про створення пожежно-рятувального підрозділу для забезпечення добровільної пожежної охорони Городківської сільської ради. Начальник Тульчинського районного управління ДСНС у Вінницькій області Сергій Рудик, який взяв участь у роботі сесії, подякував депутатам та  відзначив важливість такого рішення для майбутнього територіальної громади. Адже це дасть змогу її жителям почуватись безпечніше, а ще закликав пошвидше звернутись із листом до управління для отримання пожежного автомобіля, який буде передано громаді безкоштовно. Значна кількість питань було присвячено бюджетному плануванню, а саме прийняття ряду бюджетних програм, що дасть можливість якісно та завчасно розподілити бюджетний ресурс на 2024 рік. Не зійшлись думками депутати лише з одного питання, а саме: щодо безкоштовного (або пільгового) харчування учнів навчальних закладів, які є дітьми захисників та захисниць України, які призвані за мобілізацією але не мають статусу учасника бойових дій. З цього питання рішення не прийнято та буде розглянуте на наступній сесії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь