ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Студенянській громаді відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 01.11.2023 16:13
Кількість переглядів: 131

Щосереди в територіальних громадах Тульчинщини, керівництвом району відбуваються виїзні прийоми громадян. Сьогодні, 1 листопада 2023 року відповідно до затвердженого графіку, начальником районної військової адміністрації Олександром Гаврилюком та його заступником Михайлом Мургою прийом здійснювався в Студенянській громаді.

З посадовцями зустрілись мешканці с.Студене. Усіх їх об’єднана спільна проблема. Громадяни скаржились на відсутність централізованого водопостачання в майже ста абонентів. Вислухавши заявників, керівництво району разом з фахівцями оглянули свердловину. Обірваний  насос став причиною відсутності води в Студенянців. Поспілкувавшись з керівництвом громади було прийнято рішення про тимчасову перекидку абонентів до іншої лінії свердловини на час проведення ремонтних робіт. Техніка приступила до ремонтних робіт.

Окрім забезпечення водопостачанням було опрацьоване звернення жителя с.Гонорівка з приводу отримання довідки, яка підтверджує місце реєстрації. Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк надав роз’яснення заявнику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь