ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служіть і працюйте так, щоб вас поважали люди, знаючи, що «шериф» поруч, - Сергій Борзов під час випуску слухачів курсу поліцейських офіцерів громад

Дата: 03.11.2023 17:57
Кількість переглядів: 72

Сьогодні у Харківському національному університеті внутрішніх справ випуск  слухачів курсів поліцейських офіцерів громад.

Ряди Національної поліції поповнять кваліфіковані та мотивовані фахівці, підготовка яких проходила за підтримки Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США.

Із закінченням навчання слухачів курсів поліцейських офіцерів громад привітав Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

У заходах з нагоди випуску також взяли участь: заступник Голови Національної поліції України – керівник патрульної поліції, генерал поліції третього рангу Олександр Фацевич та Начальник ГУНП у Вінницькій області, полковник поліції Юрій Пархоменко, ректор ХНУВС, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко,

Протягом 2,5 місяців вишкіл поліцейських забезпечували кращі викладачі та тренери. Поліцейські успішно пройшли навчання із загальноправових дисциплін, домедичної, тактико-спеціальної та вогневої підготовки, вдосконалювали навички керування автотранспортом.

Вітаючи офіцерів громад, Олександр Фацевич подякував їм за роботу, додавши: «Без безпеки в тилу важко здобути перемогу. Бажаю, щоб ви завжди успішно поверталися зі служби. Вдячний всім присутнім за підтримку проєкту та колосальну роботу».

Звертаючись до присутніх, Начальник ОВА Сергій Борзов підкреслив: «Кожен із вас дійсно стане ефективною ланкою громади на боці Закону і правопорядку, аби забезпечити надійну безпеку і захист кожному. Служіть і працюйте так, щоб вас поважали люди, знаючи, що «шериф» поруч! Будьте вірні присязі, аби запобігати скоєнню правопорушень і злочинів. З честю й гідністю виконуйте свій обов’язок».

Під час заходу Начальник ГУ НП у Вінницькій області Юрій Пархоменко зауважив, що втілення зазначеного проєкту у громадах – це новий рівень надання якісних поліцейських послуг та захисту громадян.

«Цього вдалося досягти завдяки плідній співпраці обласної військової адміністрації, керівництва Нацполіції та Харківського національного університету внутрішніх справ», - зазначив Юрій Пархоменко.

За його словами, сьогодні на Вінниччині уже є 148 поліцейських офіцерів громад.

У свою чергу, ректор ХНУВС Валерій Сокуренко подякував учасникам курсу за сумлінне навчання та підкреслив: «Завдання, яке стоїть перед вами, цілком зрозуміле – ви повинні служити українському народові у громадах, попри всі виклики. Важливо, що люди вам довіряють. Підтримуйте цей авторитет: будьте сумлінними, чуйними, і, в першу чергу, вимогливими до себе. Люди мають почуватися безпечно. Саме від вас це залежить».

Дякуємо всім, хто гідно виконує свій професійний обов’язок.

Неодмінно переможемо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь