ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бойка Ігоря Валерійовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня – посмертно

Дата: 07.11.2023 16:26
Кількість переглядів: 116

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові, відповідно до Указу Президента України від 19 червня 2023 року № 338/2023 солдата, Бойка Ігоря Валерійовича нагороджено орденом «За мужність»  ІІІ ступеня (посмертно).

Від імені Президента України Володимира Зеленського Почесну відзнаку  матері Оксані Петрівні, сьогодні вручив Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

«Жодні слова не здатні втамувати біль втрати. Ніщо і ніколи не замінить рідну людину – сина, батька, брата, чоловіка. Наші герої віддали своє життя заради мирного майбутнього дітей. Заради того, щоб вони жили у незалежній та вільній Україні», - наголосив очільник області.

Бойко Ігор Валерійович, народився в селі Рожнятівка  Томашпільської громади. Навчався в місцевій школі, яку закінчив у 2008 році із золотою медаллю. У цьому ж році вступив у Вінницький політехнічний університет за спеціальністю машинобудування. В студентському житті займав активну громадську позицію, був президентом студентського самоврядування. Закінчив університет у 2014 році. З 2013-2016 рр. був заступником проректора з виховної роботи. У 2014 році брав участь у Революції гідності. Був головою консультаційно-координаційної ради органів студентського самоврядування при голові обласної ради. Був гравцем футбольної команди «Вінницькі вовки» з американського футболу.

З квітня 2022 року добровільно вступив до лав ЗСУ.

15 червня 2022 року під час виконання бойового завдання біля села Орехово Донецької області Ігор Валерійович загинув.

Слава кожному і кожній, хто віддав життя за Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь