ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзний прийом у Крижопільській громаді

Дата: 09.11.2023 11:58
Кількість переглядів: 97

Щотижня, відповідно до затвердженого графіку, здійснюються виїзні прийоми громадян начальником районної військової адміністрації Олександром Гаврилюком та його заступниками.

Щовівторка на офіційній сторінці очільника району в мережі фейсбук та на сайті розміщується оголошення про місце проведення та вказується громада в якій буде перебувати керівництво району.

Так, 8 листопада начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступники Володимир Скалій та Сергій Чепернатий прибули в Крижопільську селищну раду де провели виїзний прийом громадян територіальної громади.

На прийом завітала жителька с.Жабокрич, яка є опікуном дитини-сироти та особи з числа дітей-сиріт. Громадянку цікавив алгоритм реалізації Державної програми забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків. З даного питання заступник начальник РВА Володимир Скалій надав роз’яснення.

Також керівництво району поспілкувалось з місцевим підприємцем з смт.Крижопіль. Чоловіку надано консультацію щодо оформлення документації на підприємство, яке перебуває в його підпорядкуванні. Олександр Гаврилюк вніс пропозицію про можливість розміщення релакованого підприємства на території підвідомчого підприємства. Присутні домовились про подальшу співпрацю з даному напрямку.

У підсумку здійснення виїзного прийому керівництво району та громади обговорили інші гострі питання Крижопільської громади та шляхи їх вирішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь