ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зі зброєю у руках він став на захист України й загинув смертю Героя

Дата: 13.11.2023 20:00
Кількість переглядів: 135

Вірою і правдою він захищав від окупантів рідну землю, боровся за незалежність нашої держави, за життя та майбутнє кожного українця, проте, не вдалось зберегти своє…

В бою з російським агресором загинув  Постернак Михайло Миколайович, 16 вересня 1978 року народження житель с.Зарічне Тульчинської громади.

Сержант  Постернак Михайло Миколайович був інспектором прикордонної служби 3 категорії – помічником гранатометника 3 відділення інспекторів прикордонної служби 3 прикордонної застави 2 відділу прикордонної служби 3 прикордонної комендатури швидкого реагування.

Наш Герой-захисник став на захист Батьківщини 12 березня 2022 року.  4 листопада 2023 року,  виконуючи бойове завдання, виявивши стійкість і мужність, внаслідок бойових дій біля н.п. Сергіївка Сватівського району Луганської області життєва зірка нашого Захисника згасла.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким Михайла Миколайовича, розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами. Ми завжди пам’ятатимемо якою ціною дається нам свобода. Його внесок у нашу перемогу безцінний.

Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Михайла Миколайовича та усіх полеглих українських воїнів, які боролися за Перемогу!
Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь