ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дошкілля в умовах воєнного стану

Дата: 14.11.2023 16:41
Кількість переглядів: 88

Тульчинська районна військова адміністрація за дорученням начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, реалізовує на території району черговий проєкт щодо підтримки закладів освіти, а саме закладів дошкільної освіти в умовах воєнного стану, яким передаються Бокси «Навчально-розважальні матеріали для закладів дошкільної освіти» до яких увійшли дидактичні матеріали для організації навчання та дозвілля дошкільнят під час перебування в укриттях.

14 листопада 2023 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, заступники начальника Михайло Мурга та Сергій Чепернатий за присутності начальника відділу освіти, молоді та спорту Тульчинської міської ради Михайла Митрицана передали 44 набори закладам дошкільної освіти Тульчинської міської ради.

А ще представники органів виконавчої влади проінспектували укриття закладу дошкільної освіти № 2, з яким їх ознайомила директорка Тульчинського ЗДО (ясла-садок) № 2 Надія Кічка. Присутні були проінформовані начальником відділу освіти, молоді та спорту М. Митрицаном про те, що 25 закладів дошкільної освіти на території міської громади мають облаштовані укриття, що дає змогу надавати освітні послуги освітою усім дошкільнятам територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь