ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відпрацьовування порядку взаємодії служб при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій, що можуть спричинити порушення транспортного сполучення в осінньо–зимовий період 2023-2024 років

Дата: 16.11.2023 14:45
Кількість переглядів: 108

За дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова на базі Тульчинського району відбулась нарада  щодо забезпечення  належного експлуатаційного стану дорожніх мереж та безпеки дорожнього руху в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Відкрив нараду заступник Начальника обласної військової адміністрації Олександр Піщик.

В роботі взяли участь представники ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», ДП «Вінницький облавтодор», ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», відділу державного нагляду (контролю) у Вінницькій області Державної служби Укртрансбезпеки, Управління патрульної поліції у Вінницькій області, Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, Головного управління  державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, Вінницького зонального відділу Військової Служби правопорядку.

 Тульчинський район представляли начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, заступники начальника РВА Михайло Мурга та Володимир Скалій, голови територіальних громад району, начальник Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергій Рудик, начальник Тульчинського районного відділу поліції Головного управління поліції Вінницької області Василь Костишен, начальник філії «Томашпільський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» Василь Чорний.

Присутні учасники зібрання зосередили увагу на ключових  питаннях:

  • виконання у 2023 році робіт в рамках експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення;
  • забезпечення взаємодії при загрозі виникнення надзвичайних ситуацій, що можуть спричинити порушення транспортного сполучення у осінньо-зимовий період 2023-2024 років.

Заступник очільник області у своєму виступі наголосив, що забезпечення належного експлуатаційного стану доріг – завжди у пріоритеті, а особливо в  умовах війни.

Під час наради Олександр Піщик наголосив на відповідальному підході до взаємодії та співпраці місцевого самоврядування та профільних служб.

«Маємо бути готові до всіх викликів та плече в плече виконати першочергові заходи», - наголосив Олександр Володимирович.

Під час наради присутніми було розглянуто проблемні питання в розрізі громад району та запропоновано відповідні заходи для їх усунення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь