ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині відзначили обдаровану молодь та кращих освітян регіону

Дата: 17.11.2023 08:07
Кількість переглядів: 96

Сьогодні відбулося обласне свято «Таланти Поділля – 2023», де відзначили переможців всеукраїнських конкурсів, змагань, олімпіад, а також їх педагогів.Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, народна депутатка України Ірина Борзова та діти

У заході взяли участь Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, народна депутатка України Ірина Борзова та Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий.

Звертаючись до молоді, народна депутатка України Ірина Борзова зазначила: «Неймовірно рада бачити талановитих учнів, студентів, і, найголовніше,  - переможців. У тому, що ви талановиті немає жодних сумнівів. Бути переможцем, - це не лише про талант, а й про працелюбність. Переможцями стають, коли є синергія – талант, підтримка і працьовитість. Шана і подяка педагогічними працівникам, батькам і вам, молодим людям. Ви є нашим найкращим сьогоденням і нашим майбутнім».

Від імені Начальника ОВА Сергія Борзова привітала присутніх його Перший заступник Наталя Заболотна.

«Безумовно, у важкі часи для нашої країни надзвичайно важливими є такі зустрічі та ваші досягнення. Наші захисники і захисниці стримують агресора майже 10 років, з них - 630 днів повномасштабного вторгнення. Ви продовжуєте навчатись, коли в державі триває війна. І я переконана, що саме задля таких ваших перемог наші військові продовжують тримати фронт. Щоб молоде покоління мало можливість вчитися, досліджувати, заглиблюватись у науку, працювати над собою», - підкреслила Наталя Заболотна.

Також Перший заступник Начальника ОВА подякувала педагогам-наставникам за те, що попри труднощі, вони продовжують працювати й вкладати свої знання і душу у своїх учнів та побажала якнайшвидшої Перемоги.

У свою чергу, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий додав: «Таланти Поділля» - це наші скарби. Ви всі робите дуже важливу справу. Бажаю кожному жити, творити, працювати та бути щасливими в мирній Україні».

Почесні грамоти обласної військової адміністрації та обласної Ради й грошові винагороди отримали призери всеукраїнських конкурсів та олімпіад, а також педагогічні працівники, які підготували переможців.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь