ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районна Гімназіада школярів у 2023-2024 навчальному році в дії

Дата: 17.11.2023 11:07
Кількість переглядів: 159

Листопад 2023 року  став  плідним на спортивні перемоги для учнів закладів загальної середньої освіти району.  3 та 7 листопада відбулися районні змагання за програмою Гімназіади школярів з тенісу настільного та шахів. 

В змаганнях приймали участь команди територіальних громад району  і ті,  які в командному заліку  набирали найбільшу кількість очків, цього року отримали можливість  формувати збірну команду району.

Відповідно 10 листопада 2023 року в обласних змагання Гімназіади з тенісу настільного приймала участь команда у складі представників Крижопільської та Піщанської територіальних громад, а саме Разніцина Ольга та Федорчук Софія (Крижопільська ТГ), Говоруха Назар та Кушнір Станіслав (Піщанська ТГ). В командному заліку в обласних змаганнях наша команда виборола почесне 4 місце.

14 листопада 2023 року в обласних змагання Гімназіади з шахів приймала участь команда у складі представників Тульчинської та Шпиківської територіальних громад, а саме Небелиця Назар, Сова Софія, Максимишена Ганна   (Тульчинська ТГ), Кіщук Едуард  (Шпиківська ТГ). В командному заліку в обласних змаганнях наша команда виборола призове 2 місце та срібні нагороди чим підтримали славну традицію шахового клубу «Оракул» (Тульчинський БДЮ) та  вшанували пам'ять багаторічного і незмінного його керівника Мельника Анатолія Афанасійовича.

Тульчинська військова адміністрація висловлює щиру подяку нашим юним чемпіонам за незламне прагнення бути здоровими та активними учасниками, як спортивного так і громадського життя громади та району.  Тренерам, які постійно та невпинно працюють над удосконаленням майстерності своїх підопічних.

Висловлюємо слова подяки і органам місцевого самоврядування Брацлавської, Вапнярської, Крижопільської, Піщанської, Студенянської, Томашпільської, Тульчинської та Шпиківської  територіальних громад, які підтримали  своїх представників на районних змаганнях і відрядили для участі в змаганнях обласних.

Ваша щирість та любов до України, віра у її квітуче майбутнє наближає мир та спокій на нашій землі.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь