ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області відпрацьовують взаємодію профільних служб щодо оперативного реагування в разі надзвичайних ситуацій на дорогах

Дата: 17.11.2023 12:14
Кількість переглядів: 95

Осінньо-зимовий період – це той час, коли підвищена загроза виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах.

У районах області триває відпрацювання взаємодії профільних служб у співпраці з органами влади щодо запобігання НС та оперативного реагування на такі ситуації у разі необхідності.

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його заступник Олександр Піщик провів наради у Тульчинському та Гайсинському та Вінницькому районах з очільниками відповідних районних військових адміністрацій, представниками органів місцевого самоврядування. Також у нараді взяли участь представники галузі дорожнього господарства та керівництво силових структур області.

Окрім забезпечення належного експлуатаційного стану доріг, значну увагу приділили готовності сил та засобів для реагування на надзвичайні ситуації при погіршенні погодних умов. Зокрема, йшлося про облаштування пунктів обігріву на майданчиках для відстою транспортних засобів у період обмеження дорожнього руху при ускладненні погодних умов.

«Лише за умови ефективної взаємодії та співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування та профільних служб можна забезпечити стабільне транспортне сполучення за будь-яких умов», - резюмував Олександр Піщик.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь