ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хлібороби Тульчинщини приймали вітання з прийдешнім професійним святом

Дата: 17.11.2023 12:54
Кількість переглядів: 128

Напередодні Дня працівників сільського господарства, в актовій залі міської ради керівництво району та територіальної громади привітали аграріїв  Тульчинської громади.

З вітальним словом до присутніх звернули начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, Тульчинський міський голова Валерій Весняний,  голова районної ради Василь Неборецький та голова асоціації фермерів Тульчинського району Юрій Кішик.

Посадовці висловив щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва громади. Подякували аграріям за високі врожаї зернових культур, за їх нелегкий повсякденний труд, а також побажали добра, здоров’я, успіхів, рясних сходів, щедрих ужинків.

За високі трудові досягнення, вагомий внесок у розвиток сільського господарства та з нагоди професійного  свята кращих з кращих представників галузі нагороджено грамотами з наданням нецільової матеріальної допомоги.

Вітальна частина закінчилась творчою программою талановитих працівників  Центру культури і дозвілля Тульчинської міської ради. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь