ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заряджені гідністю та жагою до свободи

Дата: 21.11.2023 12:45
Кількість переглядів: 103

Сьогодні Україна відзначає 10-ту річницю Революції Гідності. Сьогоднішній день – День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе. Воно прославляє волелюбність і мужність нашого народу, прагнення до демократії, вшановує національні інтереси держави і права людини.

Вже другий рік поспіль День гідності та свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення рф, яке розпочалося 24 лютого 2022 року. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора.

Сьогодні, в м.Тульчин з нагоди Дня Гідності та Свободи відбувся мітинг  «Заряджені гідністю та жагою до свободи», в якому взяли участь керівництво та працівники районної військової адміністрації, місцевого самоврядування, громадськість, військовослужбовці, жителі та гості міста.

Захід розпочався з спільного виконання Гімну України. Присутні  хвилиною скорботного мовчання вшанували пам’ять учасників подій Помаранчевої революції та Революції Гідності.

Присутні висловили велику вдячність тим, хто постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Після закінчення офіційної частини, посадовці та учасники заходу поклади квіти до меморіального комплексу «Борцям за незалежність України» та учасникам Небесної Сотні, які віддали своє життя за боротьбу незалежної України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь