ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НУМО відкривай та розвивай: студенянські  садочки отримали бокси з матеріалами для розвитку дітей

Дата: 21.11.2023 14:59
Кількість переглядів: 139

Бокси “НУМО відкривай та розвивай” отримали вихованці трьох дитячих садочків Студенянської громади. Пакунки із матеріалами щодо ментального здоров’я, гігієни, мінної безпеки за дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, сьогодні передав начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступник Володимир Скалій.

Пізнавальні і корисні матеріали, згруповані за тематиками у спеціальні бокси, студенянські садочки отримали завдяки Міністерству освіти України, Вінницькій  обласній військовій адміністрації та за сприяння Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Відтепер з допомогою цих матеріалів дітки не лише розвиватимуть дрібну моторику, а й засвоюватимуть необхідні знання з основ безпеки життєдіяльності.

Бокс складається з розвиваючих та настільних ігор, зошитів, книг та інших методичних речей, які можуть бути використані вихователями. Вміст одного боксу розрахований на 30 вихованців закладу дошкільної освіти чи дошкільного підрозділу.

«Дидактичні матеріали та ігри зацікавлять дошкільнят та підготують до майбутнього навчання в школі. А ще – розвиватимуть критичне мислення, вміння виконувати творчі завдання, працювати в парах чи групі. Дякую за надану підтримку представництву Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та керівництву обласної військової адміністрації», – зазначив начальник РВА Олександр Гаврилюк.

Добро – велика сила!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь