ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 наборів для раннього розвитку дітей "Нумо відкривай та розвивай" передано Брацлавським ДНЗ

Дата: 22.11.2023 15:38
Кількість переглядів: 98

Перебуваючи з робочим візитом в Брацлавській громаді, очільник району Олександр Гаврилюк спільно із своїми заступниками Володимиром Скалієм та Сергієм Чепернатим передали для дошкільних навчальних закладів громади 5 боксів для раннього розвитку дітей.

Дана ініціатива стала можливою завдяки співпраці представництва міжнародного фонду UNICEF та Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова.

За допомогою боксів, які містять пізнавальні і корисні матеріали, дошкільнята матимуть змогу розвивати дрібну моторику і засвоювати знання з основ безпеки життєдіяльності. Адже наповнення коробки різноманітне та цікаве для дітей: приладдя для малювання, розвивальні та настільні ігри, зошити, книги та безліч інших корисних матеріалів.

Дидактичні матеріали допоможуть вихователям Брацлавських закладів дошкільної освіти організувати дозвілля дітей громади.

Отримуючи  бокси, керівники дошкільних навчальних закладів особисто переконались, що такі набори допоможуть організовувати творчі активності для дошкільнят, забезпечуючи всебічний їх розвиток та емоційний комфорт.

Також керівництво району проінспектувало одне з укриттів ДНЗ громади, адже безпека дітей первинна. Про яку повинні дбати всі органи влади.

Відзначили рязючі позитивні зміни у стані укриття закладу у порівнянні з попереднім візитом, адже переможний гранд у сумі 130 тис.грн. дав змогу суттєво поліпшити умови перебування дошкільнят у безпечному середовищі.

Роботи із вдосконалення тривають.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь