ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Брацлавській громаді відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 23.11.2023 08:48
Кількість переглядів: 71

22 листопада в Брацлавській громаді начальника районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк  провів виїзний прийом громадян.

Разом із своїми заступниками Володимиром Скалієм та Сергієм Чепернатим вислухали та опрацювали звернення мешканців громади.

Серед порушених питань:

  • порядок оформлення документів для своєчасних соціальних виплат пільговим категоріям громадян;
  • роз’яснення з надання медичного обслуговування третього рівня особам, що його потребують;
  • Заступник начальника РВА Володимир Скалій взяв участь в установчому засіданні комісії з відшкодування збитків власникам земельних ділянок, які використовуються без належного чином оформленими документами.
  • Керівництво району та громади спланували подальшу допомогу родинам Захисників та Захисниць та відвідування родин загиблих Захисників громади та внутрішньо переміщених осіб.

З начальником районної військової адміністрації Олександром Гаврилюком зустрілась місцева волонтерка Лідія Яковенко, яка розповіла про дієву системну  допомогу землякам на фронті. Поділилась найближчими планами. Під час діалогу було домовлено про спільні відвідування госпіталю з нашими пораненими бійцями.

Також в рамках виїзного прийому посадовці відвідали  КНП «Медичний центр» Брацлавської селищної ради.

Головний лікар закладу доповів очільнику району про останні заходи здійснені з метою отримання ліцензії на надання медичних послуг вторинного рівня.  Комісійно було оглянуто потенційні потужності закладу, виконання ремонтних робіт та відлагодження системи опалення із встановленням нового котла. Домовились про подальші спільні кроки щодо розбудови медичного закладу з участю у обласних та Всеукраїнських грандах і конкурсах з метою залучення додаткового фінансового ресурсу та підтримки обласного управління охорони здоров’я та реабілітації.

Завершуючи робочий візит в громаді, керівництво району відвідало Алею слави та вклонились кожному Герою Брацлавщини, які віддали життя за захист Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь