ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З головами територіальних громад району в онлайн форматі проведено  чергове засідання оперативного районного  штабу та засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 27.11.2023 16:31
Кількість переглядів: 108

27 листопада 2023 року відбулось розширене засідання оперативного районного  штабу з головами територіальних громад району.

В засіданні взяли участь заступники начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій, Сергій Чепернатий, начальник  Тульчинського РТЦК та СП Ярослав Ліщина та його заступник Ігор Ярмоленко, заступник начальника Тульчинського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Сергій Капелюшний. Відкрив та вів засідання начальник районної військової адміністрації  Олександр Гаврилюк.

На засіданні були опрацьовано актуальні питання:

  • Про організацію виконання наказу Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова «Про додаткові заходи з мобілізації;
  • Про актуальні питання виконання вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської політики в Україні і деколонізацію топонімів»;
  • Виконання заходів за підсумками онлайннаради наради під головуванням першого заступника Начальника ОВА Наталі Заболотної:
  1. впровадження Президентської програми «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги»;
  2.  психологічна та соціальна адаптація Захисників та Захисниць, їх сімей та сімей полеглих воїнів у громадах;
  3. виділення земельних ділянок для будівництва дитячих будинків сімейного типу (ДБСТ) у територіальних громадах;
  4. порядок відкриття меморіальних дошок та вручення державних нагород.

Під час засідання відбувся конструктивний діалог між членами штабу та головами територіальних громад щодо реалізації питань порядку денного, намічено алгоритм та шляхи виконання поставлених завдань.

По завершенню оперативного районного  штабу  відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На якій начальник Тульчинського РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергій Рудик доповів:

- Про організацію та проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту на території  Тульчинського району;

- Про стан пожежної безпеки закладів охорони здоров’я на території Тульчинського району;

- Про  щоквартальні обстеження захисних споруд Тульчинського району;

- Про затвердження Плану залучення сил і засобів цивільного захисту для реагування на пожежі, надзвичайні ситуації та інші небезпечні події на території Тульчинського району Вінницької області.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, які викликані поривами вітру та помірним снігом, заслухано директора Тульчинських електричних мереж Олександра Чорнописького, директора Тульчинського відділення АТ «Вінницягаз» Віталія Мельника та заступника директора філія "Томашпільський райавтодор" дочірнього підприємства "Вінницький облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "автомобільні дороги України" Миколу Заворітнього, які доповіли про роботу відомств.

По завершенню начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк підвів підсумки оперативного штабу та засідання комісії ТЕБ та НС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь