ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В смт.Вапнярка вібдулась святкова літургія в храмі Святого апостола Андрія Первозванного

Дата: 30.11.2023 16:24
Кількість переглядів: 110

30 листопада 2023 року православні віряни вшановують пам'ять апостола Андрія Первозванного, одного із дванадцяти апостолів Ісуса Христа.  У смт. Вапнярка цього дня у храмі Святого апостола Андрія Первозванного з нагоди 20 річчя храму відбулась  святкова літургія,  у якій взяли участь  заступник начальника Тульчинської районної військової адміністрації   Сергій Чепернатий та Вапнярський селищний голова Олександр Горенюк.

Під час вітального слова заступник очільник району  подякував усім присутнім за те, що в надскладний час для нашої країни, жителі Вапнярської громади консолідуються у своїй православній вірі, вірі у мир та єдність в Україні, вірі, яка підтримує та надихає на гідні та шляхетні справи, що наближають нашу перемогу. Подякував священослужителям  за єдність та єдино правильну позицію у справі розбудови громади,  передав слова вітання від Начальника Вінницької обласної військової Сергія Борзова та начальника Тульчинської районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка.

«Переконаний, що лише в єдності влади та духовенства, громадянського суспільства та Збройних сил України формується і визріває та суспільна гармонія, яка притаманна процвітаючій незалежній державі у центрі Європи», - наголосив Сергій Чепернатий.  

Відбувся спільний молебен за Україну, її Захисників і Захисниць, за перемогу та  справедливий мир, за процвітання нашої Батьківщини, по завершенню якого протоієрею Сергію настоятелю храму Андрія Первозванного представники виконавчої влади та місцевого самоврядування  передали український національний символ держави – бурштиновий Тризуб, як уособлення незламного прагнення українського народу до волі та незалежності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь