ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, учасники АТО/ООС та ветерани війн!

Дата: 06.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 121

Щиро вітаю вас із Днем Збройних Сил України!

День Збройних Сил України – свято самовідданих, сміливих і сильних духом людей, котрі з гордістю присягають на вірність Батьківщині і своєму народові.

Я глибоко переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. І в цей святковий день, сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоїть на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

На жаль, війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів Тульчинщини. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами, які віддали свої життя під час проходження служби в зоні АТО/ООС. Вічна їм слава!

 

Дякую матерям, які виховали синів та доньок, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронять нашу Землю!

 

Шановні військові, сердечно вітаю вас зі святом, бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди, які щодня підносять до Бога свої молитви за вас!

 

Бажаю вам та вашим родинам добробуту, збереження військових традицій, нових перемог, очікуваних сподівань, звершень у благородній справі служіння Вітчизні. Віримо, що ваша мужність та сила здатні подолати будь-яку зовнішню агресію! 

Слава Україні!

Слава її Збройним Силам!

начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь