ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хай вічно живуть у памʼяті народу

Дата: 06.12.2023 11:36
Кількість переглядів: 106

6 грудня  Україна відзначає  важливий день - День Збройних сил України. В цей день ми по особливому дякуємо нашим мужнім, хоробрим та доблесним Захисникам та Захисницям  за захист Батьківщини та стримування ворога.

Кожного громадянина нашої держави переповнює гордість, адже військовослужбовці докладають титанічних зусиль  аби російський агресор не просунувся ні на метр українською землею. Цей супротив має надвисоку ціну. Адже він вимірюється життям військовослужбовців, які віддають найдорожче – власне життя, за мир, незалежність та довгоочікувану перемогу.

Сьогодні, в смт.Крижопіль в День Збройних сил України було урочисто відкрито Алею пам’яті.

На Алеї пам’яті встановили 49  пам’ятних дошок зі світлинами односельців Крижопільської громади, які віддали життя за Україну під час повномасштабного вторгнення російської федерації на території нашої держави.

В урочистих заходах взяли участь керівництво району, громади, родини загиблих військовослужбовців, представники РТЦК та СП, громадськість, жителі громади.

Звучали слова подяки та підтримки родинам захисників, які тримають українські рубежі. Згадували Янголів неба, які охороняють нас з небес.

Виступаючи перед присутніми начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, привітав усіх з Днем Збройних сил України. Подякував воїнам за можливість жити, працювати під мирним небом України.

«Хочу висловити слова глибокої шани та поваги до всіх воїнів-земляків, які загинули за Україну, за нас, за нашу незалежність. Ніякі слова, на жаль, не вгамують той біль рідних, близьких, друзів. Ми з вами мусимо боротися та памʼятати їх. Ми повинні своїми вчинками, працею та допомогою здобути перемогу», – сказав Олександр Гаврилюк.

Присутні хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять захисників, які віддали життя за Україну.

Вічна пам’ять та слава Героям України!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь