ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Назавжди в небесному стою…

Дата: 06.12.2023 15:18
Кількість переглядів: 111

Триває війна, яка забирає життя наших громадян. Збільшується кількість тих, хто доєднався до Небесного війська, захищаючи незалежність та цілісність нашої держави.

Сьогодні, на Алеї слави в Студенянській громаді  з’явились нові обличчя. Обличчя синів, батьків, братів, життя яких забрав російський агресор.

Алею слави в Студеному було відкрито в День захисника та захисниць України, а сьогодні в День Збройних сил України  до встановлених портерів було додано вісім військовослужбовців, жителів та уродженців громади, які віддали життя за Батьківщину.

В урочистих заходах взяли участь заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій, голова сільської ради Олексій Кирнасівський, начальник третього відділення Тульчинського РТЦК та СП Роман Сватко, родини загиблих військовослужбовців, жителі громади.

Війна продовжується, приносячи біль та страждання в українські сім’ї, проте, саме завдяки нашим Героям кожен з нас впевнений в майбутній перемозі, яка здобувається страшною ціною. 

Присутні хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих у російсько-українській війні та поклали квіти до пам’ятних знаків.

Низький уклін кожному захиснику, який поліг за Батьківщину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь