ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали волонтерів Томашпільської громади

Дата: 06.12.2023 16:11
Кількість переглядів: 144

Волонтерство - це покликання. Небайдужість до чужої біди, співпереживання, особливий спосіб мислення. Це те, що гуртує волонтерів та веде їх вперед. Саме завдяки волонтерам сотні тисяч людей по всьому світу отримують необхідну допомогу.

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, перебуваючи з робочим візитом в Томашпільській громаді, зустрівся з волонтерами Томашпільчини. Від імені Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова та себе особисто привітав з Міжнародним днем  волонтера, яке відзначалось 5 грудня.

«Волонтери - одні з тих, хто завжди стоїть за спиною військових та допомагає їм, а також українцям на окупованих територіях, часто ризикуючи власним життям. Сьогодні волонтери - найпотужніша частина громадянського суспільства України. Дякую вам усім за підтримку, протягнуту руку допомоги у важку хвилину, низький уклін за працю та постійне бажання допомогти. Нехай ваша людяність стане прикладом для інших. Нехай у вас завжди буде підтримка і можливість творити чудеса. Бажаю, щоб життя було наповнене міцним здоров'ям, достатком, турботою та увагою рідних!», - сказав очільник району у своєму вітальному слові.

За  гуманність, особисту ініціативу і вагому гуманітарну допомогу  для  Збройних Сил України та з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера подяку від Тульчинської районної військової адміністрації вручено Штифурко Світлані Володимирівні, Ізерт Євгенії Анатоліївні, прихожанам Храму "Нерукотворного Образа Христа Спасителя", ПЦУ смт Томашпіль, команді волонтерів "Лаври - Патріотам", Тімкову Сергію Анатолійовичу, громадській організації "Надія Томашпілля".

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь