ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 07.12.2023 15:33
Кількість переглядів: 123

Сьогодні, 7 грудня 2023 року, під головуванням  заступника начальника районної військової адміністрації  Сергія Чепернатого відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядку денному якого було опрацьовано  питання  виникнення надзвичайної ситуації на території Брацлавської територіальної громади  унаслідок пожежі, що спричинила загибель людей.

Під час засідання комісії було заслухано доповіді начальника Тульчинського районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області Сергія Рудика та Брацлавського селищного голову  Миколу Кобринчука.

За результатами яких та з урахуванням обговорення, комісією вирішено визнати ситуацію, яка виникла на території Брацлавської територіальної громади  в с. Монастирське,  надзвичайною ситуацією місцевого рівня (Постанова КМУ від 24.03.2004 р. №368), згідно Класифікатора надзвичайних ситуацій ДК 019:2010 – НС техногенного характеру,  код 10213 «НС унаслідок пожежі, вибуху у будівлі або споруді житлової призначеності».

Сільським, селищним, міському головам посилити пожежно-профілактичну роботу з категорією громадян, які відносяться до групи ризику, а саме: багатодітні родини, самотні літні люди, неблагополучні сім’ї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь