ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Його ім'я не згасне у віках...

Дата: 08.12.2023 18:52
Кількість переглядів: 110

Два дні не дожив до свого чергового дня народження Бодарев Андрій Миколайович, 9 грудня 1983 року народження, житель с.Миролюбівка Піщанської громади. Російський окупант обірвав його життя, обірвав безжально. Попереду у Андрія Миколайовича були перспективи, плани, радощі, яким не судилося здійснитись.

З  початком повномасштабної збройної агресії росії нашому земляку довелося взяти до рук зброю та відстоювати право на свободу своєї України.

Солдат Бодарев Андрій Миколайович був старшим стрільцем-оператором 1 механізованого відділення 3 мотопіхотного взводу 2 мотопіхотної роти.

7 грудня 2023 року, під час виконання обов’язків військової служби,  завдань, пов’язаних із захистом Батьківщини, поблизу населеного пункту Невельське Покровського району Донецької області наш Герой-захисник загинув.

Неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен померлий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас. Та не вмирає той, хто залишається в серцях людей.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, побратимам, односельцям, розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Лише серце знає всю глибину смутку за рідними, душі яких полинули в небо навіки. Залишається з нами пам'ять про них -  світла, як сльоза, вічна, як вогонь, що крізь земне життя віє німим спокоєм, зберігаючи назавжди теплі спомини про всіх, кого вже ніколи не повернути.

Вічна пам’ять Герою!

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь