ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся виїзний прийом в Городківській громаді

Дата: 13.12.2023 12:40
Кількість переглядів: 66

Закінчується поточний  рік, а згідно затвердженого графіка добігають до завершення виїзні прийоми громадян у другому півріччі. Сьогодні, 13 грудня 2023 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк здійснив виїзний прийом громадян Городківської громади.

Зустрівшись з місцевими мешканцями, вислухав їх проблемні питання, які стосувались охорони здоров’я.

Громадянці з с.Гарячківка було надано роз’яснення щодо дії Державної програми «Доступні ліки». Відповідно до якої пацієнти з цукровим діабетом зможуть безоплатно отримати препарати інсуліну у будь-якій аптеці, яка працює за договором з НСЗУ, яка, своєю чергою, відшкодує цим аптекам вартість препаратів.

Також було опрацьовано питання отримання статусу учасника бойових дій одним із військовослужбовців громади, який отримав поранення під час захисту Батьківщини в російсько-українській війні. Питання складне та  потребує додаткового часу для опрацювання.

Також на прийом завідали сімейні лікарі Крижопільського ПСМД стосовно надання приміщення для прийому жителів Городківської громади, які заключили декларації з обслуговування. Не вперше дискусія вийшла жвавою.   По завершенню якої буде організована зустріч між головами Городківської та Крижопільської громад.

«Голови громад мають займати більш конструктивну позицію з цього питання, адже надання медичних послуг населенню повинно бути на гідному професійному рівні. Мешканці Городківської громади не повинні відчувати дискомфорт», - зауважив очільник району.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь