ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Разом ми сила!

Дата: 15.12.2023 11:32
Кількість переглядів: 114

В цей нелегкий час спротиву України російській агресії, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Адже він тримається на небайдужих, чуйних людях, не здатних пройти повз, завжди готових допомогти і надати підтримку.

Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя. У час, коли наша Україна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено її територіальну цілісність це відчувається надто гостро.

Про свій волонтерський спосіб життя начальнику районної військової адміністрації Олександру Гаврилюку розповіли голова правління громадської організації «Добро не має кордонів» Павло Продан та керівник громадської організації «Друзі України» Ольга Хермсдорф.

Саме завдяки таким людям, їх активній громадській позиції, небайдужості, допомозі та підтримці Збройним силам України у нашого народу є віра в Перемогу. Адже єднання - це запорука успіху та незламності українського нараду.

Наприкінці зустрічі, очільник району подякував керівникам громадських організацій за допомогу військовослужбовцям та за вагомий особистий внесок у справу підвищення обороноздатності держави, надання системної всебічної благодійної допомоги територіальним громадам району та Збройним силам України вручив грамоти Тульчинської районної військової адміністрації.

Павло Продан

#olgahermsdorf

@Olga Hermsdorf https://www.facebook.com/profile.php?id=100010897897965



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь